Florin Cîțu despre guvernarea cu USR-PLUS – cu mine vor discuta de luni și nu-i roagă nimeni să vină la guvernare


23.09.21 10:57 Editor:


Florin Cîțu in ședință de lucru Foto: guv.ro

Premierul Florin Cîțu a susținut miercuri, la B1 TV, că va fi viitorul președinte al PNL, și că vrea să refacă coaliția de guvernare cu USR-PLUS, dar că începând de luni „nu-i roagă nimeni să vină la guvernare”.

„De luni (…) o să fiu preşedintele PNL şi vom discuta altfel. Ceea ce trebuie să înţeleagă cei de la USR: cu mine vor discuta de luni şi nu-i roagă nimeni să vină la guvernare”, a declarat Florin Cîțu miercuri, intr-o emisiune B1 TV.

„Eu sunt garantul reformelor din planul de guvernare și vor merge mai departe așa cum am spus, cu sau fără partenerii noștri. De preferat ar fi cu ei, dar dacă nu, românii nu vor suferi”, a adăugat Florin Cîțu.

Acesta i-a invitat pe cei de la USR-PLUS la discuții, cu condiția ca aceștia să renunțe la alianța cu AUR pentru moțiunea de cenzură.

„Eu i-am tot chemat la discuţii, dar să nu vină cu AUR, să scape de AUR şi apoi pot să vină la discuţii. Lucrurile vor fi foarte simple, vor discuta cu preşedintele PNL, iar eu nu voi mai permite ce s-a întâmplat cu PNL în ultima perioadă, ca preşedintele, alături de USR, de PSD şi de AUR încearcă prin tot felul de manevre să dea jos guvernul condus de PNL cu un premier liberal”, a precizat premierul.


Alte știri:Top cele mai citite știri: