Florin Cîțu – PNL l-a propus pe Nicolae Ciucă pentru funcţia de premier, eu am făcut propunerea colegilor mei în PNL


21.10.21 14:17 Editor:


Declarație de presă Florin Cîțu Foto: facebook.com/florinVcitu

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat, joi că PNL l-a propus pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, pentru funcţia de premier. Acesta a adăugat că el a făcut propunerea în Biroul Politic Național și crede că aceasta este soluția pentru deblocarea crizei politice.

„România trece printr-o criză politică, dar și de sănătate. PNL astăzi a dat dovadă de maturitate și  responsabilitate şi s-a prezentat la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis cu o propunere de premier pentru a debloca criza politică, pentru a avea un Guvern cât mai rapid și a putea să gestionăm situația din sănătate.

PNL l-a propus pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, pentru funcţia de premier într-un Guvern minoritar alături de partenerii de la UDMR. În acest moment mizăm pe responsabilitatea parlamentarilor români pentru a avea un Guvern cât mai rapid, care să gestioneze această situație.

Este o propunere pe care eu am făcut-o in BPN (Biroul Politic Național), o propunere pentru a debloca această criză politică. Este mai important să avem în acest moment un Guvern cu puteri depline.

Eu am făcut propunerea colegilor mei în PNL, o propunere care a fost acceptată BPN în unanimitate.

Nu este bruscă. Suntem într-o criză politică. Ne-am uitat la probabilitatea de a trece un guvern în acest moment. Noi credem că aceasta este soluția pentru a debloca criza politică în care ne aflăm”, a declarat președintele PNL Florin Cîțu.


Alte știri:Top cele mai citite știri: