Ludovic Orban – Soluția este refacerea coaliției de centru dreapta


03.11.21 12:46 Editor:


Ludovic Orban – declarație de presă Foto: captură facebook.com/ludovicorban.ro

Ludovic Orban a declarat, miercuri, că singura soluție decentă este refacerea coaliției de centru dreapta cu USR. Fostul președinte PNL a mai precizat că parlamentarii care sunt alături de el nu vor vota un guvern PNL-PSD, ci vor susţine reconstrucţia coaliţiei de centru-dreapta.

„Consider că singura soluţie normală, onorabilă, decentă de guvernare a României este refacerea coaliţiei de centru-dreapta.

Vreau să dezmint categoric speculaţiile lansate în presă de manipulatori din echipa câştigătoare sau din altă zonă care încearcă să acrediteze ca scuză pentru conducerea PNL şi pentru dorinţa celor mai mulţi din conducerea PNL şi a lui Iohannis de a face guvern cu PSD faptul că nu se mai poate reface coaliţia de centru dreapta din cauza retragerii parlamentarilor care s-au dezafiliat din grupul PNL.

Am purtat aseară o discuţie cu toţi colegii mei, atât cu cei care s-au retras, cât şi cu cei care se vor retrage în viitorul apropiat, decizia noastră este foarte clară – nu vom vota un guvern PNL – PSD.

Noi dorim să participăm la reconstrucţia coaliţiei de centru-dreapta.

De altfel, ştiţi foarte bine că în momentul în care mi-am dat demisia din grupul parlamentar PNL am spus că trebuie îndeplinite trei condiţii ca să revin în grupul PNL şi că să nu mă despart definitiv de colegii mei, iar una dintre aceste condiţii era refacerea coaliţiei de centru-dreapta.

Lucrurile sunt foarte simple, noi nu vom sprijini decât un guvern de centru dreapta care să aibă la bază programul nostru electoral: Dezvoltăm România”, a declarant, miercuri, Ludovic Orban.


Alte știri:Top cele mai citite știri: