Marcel Ciolacu a anunțat că PSD a depus moțiunea de cenzură


28.09.21 13:07 Editor:


Marcel Ciolacu – conferință de presă Foto: faceboo.com/PartidulSocialDemocrat

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat marți, 28 septembrie, într-o conferință de presă că Partidul Social Democrat a depus moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

Marcel Ciolacu crede că USR PLUS și AUR trebuie „să vină să voteze această moțiune” și că nu mai trebuie să se ascundă după moțiunea de cenzura declarată neconstituțională de CCR.

„Astăzi am decis și depus moțiunea de cenzură a PSD. După decizia CCR luată în unanimitate, opt la zero, singura soluție legală este moțiunea Partidului Social Democrat. Îi invit pe colegii mei de parlament de la formațiunea USR PLUS și AUR să vină să voteze această moțiune”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Propunem astăzi la Biroul Permanent Reunit un calendar strâns, respectiv joi citirera moțiunii Partidului Social Democrat și luni votul ca guvernul Cîțu să plece cât mai repede. Nu mai are rost să intrăm în decizii și să ne ascundem după o moțiune de cenzură, din punctul nostru de vedere și mai ales al Curții Constituționale, neconstituțională”, a continuat Marcel Ciolacu.

„La fel ca toți românii am văzut cum șeful statului, împreună cu premierul și al treilea om în stat au participat la un congres politic cu 5.000 de lideri locali, încălcând toate normele sanitare și sfidând toți români. Mai mult toate instituțile statului (…) s-au aliniat pentru a proteja această infracțiune și nu s-au aliat pentru protejarea sănătății și siguranței românilor”, a adăugat liderul PSD.

”Congresul PNL a împărțit cetățenii României în două categorii: pnl-iștii care pot face orice și restul cetățenilor care sunt obligați să respecte orice decizie chiar și cele legale luate de pnl-iști”, a mai precizat Marcel Ciolacu.


Alte știri:Top cele mai citite știri: