Marcel Ciolacu – comunic cu prim-ministrul desemnat, dar nu negociem cu PNL


27.10.21 11:33 Editor:


Marcel Ciolacu Foto: captură facebook.com/CiolacuMarcel

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarant, miercuri, la sediul central al PSD, că se incearcă găsirea unei soluții politice pentru depășirea acestei crize. Acesta a adăugat că există o comunicare cu prim-ministrul desemnat, Nicolae Ciucă, dar nu există negocieri cu PNL.

Marcel Ciolacu precizează că problemele românilor sunt în acest moment pandemia și prețul energiei și că se încearcă rezolvarea acestor probleme.

„În primul rând, nu cred că are importanță dacă există întâlniri sau nu există întâlniri. Şi astăzi de dimineaţă am stat de vorbă telefonic cu prim-ministrul desemnat şi încercăm să găsim o soluţie politică pentru a depăşi această criză.

Dar revenim la adevăratele problem ale românilor: pandemia și energia. Sperăm ca astăzi în Camera Deputaților să trecem legea de plafonare a prețurilor și să începem să rezolvăm adevăratele probleme ale românilor.

Eu am o comunicare cu prim-ministrul desemnat, chiar consider că sunt obligat ca și lider de partid, indiferent dacă sunt la putere sau în opoziţie, indiferent dacă voi vota sau nu un astfel de Guvern, trebuie să existe această comunicare.

Nu am, în schimb, negocieri cu PNL, ca să fiu foarte bine înţeles”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă PSD îşi doreşte să intre la guvernare într-un guvern condus de Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu a precizat că „PSD trebuie să se implice în rezolvarea acestor crize şi să fie parte la rezolvarea acestor crize, de aceea am şi înaintat 10 măsuri urgente pe care ar trebui să le ia orice Guvern care este învestit. Dacă nu se vor lua aceste măsuri în Guvern, atunci o să le facem prin lege în Parlament. În interiorul partidului există o opţiune clară de a nu susţine un guvern minoritar.”


Alte știri:Top cele mai citite știri: