Marcel Ciolacu – Vom merge cu propunere de premier la Cotroceni


04.11.21 13:31 Editor:


Marcel Ciolacu – declarație de presă 4.11.2021 Foto: facebook.com PartidulSocialDemocrat

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut, joi, într-o declarație de presă că partidul pe care îl conduce va merge la consultările de la Palatul Cotroceni cu o propunere de prim-ministru.

Acesta a mai precizat că vor merge la negocierile cu PNL cu un program de guvernare și măsuri considerate urgente.

„La această primă întâlnire o să mergem cu programul de guvernare, o să mergem cu măsurile pe care considerăm noi că trebuie luate urgent şi chiar suntem optimişti că trebuie să venim cu o soluţie şi românii, noi considerăm, că s-au săturat de clasa politică, fără să aibă nicio soluţie până la acest moment”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă PSD va merge cu propunere de premier la discuțile cu PNL, Marcel Ciolacu a răspuns: „Noi vom merge cu propunere de premier la Cotroceni, aşa este constituţional.”

Chestionat despre evoluția discuților cu PNL, după ce președintele Klaus Iohannis le-ar fi transmis celor din PNL că propunerea de prim-ministru trebuie să vină de la PNL, Marcel Ciolacu a declarat că nu cunoaște aceste detalii, iar cu funcția de premier se merge la Palatul Cotroceni. „Consider că şi noi şi domnul preşedinte suntem obligaţi să respectăm Constituţia”, a răspuns Marcel Ciolacu, întrebat ce va face dacă preşedintele Klaus Iohannis va desemna un premier din partea PNL.


Alte știri:Top cele mai citite știri: