Personalul medical de la Institutul Matei Balș, printre primii care se vaccinează cu a 3-a doză


28.09.21 17:22 Editor:


Vaccinarea cu a 3-a doză Foto: CNCAV – Gabriel Chiriloiu

„Dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a marcat, în mod simbolic, debutul vaccinării cu doza 3 (booster) la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București.

Prima persoană vaccinată a fost dr. Cătălin Apostolescu, managerul institutului, care a fost de gardă la Institutul Matei Balș atunci când a fost adus primul pacient diagnosticat cu COVID-19 de la noi din țară.

A urmat dr. Sorin Petrea, cel mai în vârstă angajat al Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș și coodonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 în acest spital.

Tot astăzi, Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, s-a aflat la Spitalul Militar Central <<Dr. Carol Davila>>, acolo unde a primit cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID19.

<<Începând de astăzi, toţi cei care sunt imunizați cu schemă completă pot solicita vaccinarea cu cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID19, dacă au trecut cel puţin 6 luni de la ultima doză. Sunt peste 1.100.000 de cetăţeni români care se încadrează în această categorie şi care se pot vaccina cu cea de-a treia doză de vaccin și recomand tuturor să se vaccineze>>, Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății

Până la ora 12.00 au fost vaccinate cu cea de-a treia doză 13.963 persoane și peste 25.700 de persoane s-au programat” se arată în postarea pe facebook publicată de RO VACCINARE.


Alte știri:Top cele mai citite știri: