PSD a sesizat Inspectoratul General al Poliției, Departamentul pentru Situații de Urgență, Jandarmeria și Prefectura Capitalei pentru oprirea Congresului PNL, din 25 septembrie


24.09.21 16:55 Editor:


Sesizarea PSD Foto: facebook.com/PartidulSocialDemocrat

Cei din PSD susțin că organizarea Congresului PNL la Romexpo, pe 25 septembrie, cu 5.000 de participanți sfidează legea și restricțile impuse chiar de guvernul condus de liberalul Florin Cîțu. Astfel PSD a sesizat autoritățile publice ce se ocupă cu controlul pandemiei de coronavirus.

“Milioane de bucureșteni trebuie să respecte restricțiile anti-COVID-19 pe care le-a adus proasta gestiune a pandemiei dar nu pot fi obligați să suporte și nesimțirea liberalilor.

Mâine, 5.000 de liberali se vor înghesui în spațiul închis de la Romexpo sfidând legea și restricțiile pe care, în același timp, guvernul Cîțu le impune tuturor celorlalți cetățeni, sub amenințarea sancțiunilor.

Legea trebuie să fie una pentru toți, fără privilegiați și trișori! Nu poate fi acceptată “argumentația” că un congres făcut pentru interese de partid reprezintă un eveniment cultural.

Nici Cîțu, nici Orban, Turcan sau Vîlceanu nu au niciun drept să facă la București dezastrul de sănătate publică făcut de colegul lor Gheorghe Flutur, anul trecut, în județul Suceava.

De aceea am sesizat Inspectoratul General al Poliției, Direcția Generală a Poliției Municipiului București, Departamentul pentru Situații de Urgență, Jandarmeria, Prefectura Capitalei și Poliția Locală a Municipiului București pentru a opri această flagrantă încălcare a legii și pentru a dispersa pe toți participanții la această manifestare iresponsabilă”, se arată în postarea pe Facebook a Partidului Social Democrat.


Alte știri:Top cele mai citite știri: