Termeni și condiții


Bine ați venit pe platforma info365.ro (denumită în continuare “site-ul”). Utilizarea site-ului și/sau a oricărei pagini a acestuia presupune acordul dumeavoastră cu termenii și condițiile site-ului. Continuarea accesării și utilizării acestui site constituie acordul dumneavoastră cu terminii și condițiile de mai jos. În cazul în care nu sunteți de accord cu terminii si condițiile site-ului vă rugăm încetați utilizarea acestui site imediat. Termenii și condițiile se aplică pe tot parcursul utilizării acestui site.

Site-ul își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițile fără a notifica în prealabil utilizatorii de modificările făcute. Utilizatorii trebuie să citească termeni și condițile cu fiecare utilizare și să verifice actualizarea acestora. Orice modificare în aceasta pagină va intra în vigoare din momentul postării ei pe site.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se întelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa site-ul.

1. Acces site

Pentru a putea accesa site-ul și a beneficia de funcționalitătile acestuia, utilizatorii trebuie să obțină acces la: un calculator personal (PC) sau un telefon mobil inteligent, o conexiune la internet, iar dispozitivul prin care se realizează conexiune la internet sa aibă instalat un browser web (exemplu: Opera, Chrome, Brave etc.), prin intermediul căruia se poate accesa adressa www.info365.ro.

info365.ro este un site de stiri online pentru obținerea de informații noi din diverse domenii. Orice utilizare a site-ului pentru alte scopuri în afara acestuia nu este permisă.

2. Absolvirea de răspundere

info365.ro vă pune la dispoziție conținutul din acest site în scop informativ și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte. Cu toate acestea, info365.ro nu îşi asumă nici o răspundere: cu privire la informaţia de pe acest site, că site-ul nu va înregistra întreruperi, că funcțiile site-ului vor fi fără erori , că va furniza prompt informații, că site-ul va fi disponibil la orice oră sau în orice locație și nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea din cauza informaţiilor publicate sau existente pe site. Tot conținutul acestui site poate fi modificat și vă este pus la dispoziție fără a se oferi nicio garanție de niciun fel. info365.ro nu își asumă responsabilitatea pentru nicio daună sau infectare cu viruși a calculatorului sau a altor bunuri ca urmare a accesării si utilizării site-ului, utilizarea site-ului se face pe propria răspundere.

3. Conținutul

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea info365.ro, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului (incluzând, fără limitare, toate materialele, și fără a se limita la texte scrise, imagini, documente audio, video sau audio­-video, logo­-uri, coduri sursă, marcă înregistrată sau neînregistrată etc.) este proprietatea info365.ro. Site-ul poate avea conținut controlat sau deținut de către terți pentru care are aprobarea de al publica. Este interzisă copierea, modificarea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate fără confirmarea scrisă din partea info365.ro.

Utilizatorii iși asumă responsabilitatea pentru folosirea oricărui material sau material protejat de drepturi de autor expediat (încărcat) pe site și autorizează în mod expres info365.ro să utilizeze și să dispună fără restricții de respectivul material.

Orice informații, comentarii, sugestii, idei, desene, concepte, clipuri video etc. transmise de către dumneavoastră prin acest site vor deveni si vor rămâne proprietatea info365.ro. fără compensație către dumneavoastră.

Prin accesarea site-ului, utilizatorul înțelege că pote găsi conținut care îl poate afecta emoțional sau pe care îl pote considera ofensatoar, indecent, inadecvat sau nepotrivit preferințelor și/sau convingerilor proprii și este implicit de acord să nu exercite și să renunțe la exercitarea oricăror drepturi legale însoțite sau nu de o cerere de despăgubiri pe care le-ar putea pretinde de la info365.ro

4. Link-uri

Site-ul poate conține legături (link-uri) către alte pagini sau adrese web. Site-ul nu garanteză și nu este responsabil în niciun fel de conținutul, disponibilitatea, forma, publicitatea, securitatea și funcționalitatea pe paginile sau site-urile respective și nu va fi responsabil sau pasibil de despăgubiri directe sau indirecte pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de/sau în legatură cu folosirea sau încrederea în informațiile, conținutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziție de paginile sau site-urile respective. info365.ro nu își asumă responsabilitatea pentru nicio daună sau infectare cu viruși a calculatorului sau a altor bunuri ca urmare a accesării si utilizării acestor link-uri. Utilizatorul este obligat să citească condițile și politicile de utilizare pentru fiecare platformă/site către care conduc aceste link-uri.

5. Încălcarea drepturilor de autor

Dacă considerați că orice material postat pe site vă încalcă drepturile de autor vă rugăm să ne semnalați existența acestei situații folosind formularul de contact. Vă rugăm ca în formularul de contact în care ne semnalați o încălcare a drepturilor de autor să: ne oferiți datele dumneavoastră de contact; furnizați și evidențiați detalile cu conținutul care vă încalcă drepturile de autor; demonstrați că dețineți drepturile de autor asupra conținutului respectiv și că publicarea acestuia nu a fost autorizată de către dumneavoastră.

Orice reclamație facută înainte de a contacta site-ul va fi considerată abuz asupra site-ului info365.ro.

6. Legislație aplicabilă

Termenii și condițiile acestui site precum și utilizarea site-ului sunt guvernate de legea română. Orice dispută care nu se poate soluționa pe cale amiabilă va fi înaintată spre soluționare instanțelor competente din București.