USR PLUS a lansat platforma MonitorPNRR.eu pentru monitorizarea țintelor și proiectelor din PNRR


10.01.22 13:52 Editor:


USR PLUS lansează platforma MonitorPNRR.eu Foto: facebook.com/partidulusrplus

Partidul USR PLUS a anunțat astăzi, 10 ianuarie, lansarea platformei MonitorPNRR.eu pentru monitorizarea țintelor și proiectelor din PNRR.

Platforma este lansată de Cristian Ghinea, fost ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, și Dragoș Pîslaru, europarlamentar și coraportarul Parlamentului European privind PNRR la nivel european pentru a urmării țintele și termenele pentru îndeplinirea obiectivelor.

„În câteva luni de guvernare, USR a construit cel mai ambițios plan de dezvoltare a României. Din opoziție, vom fi cu ochii pe Guvernul PSD-PNL, pentru a ne asigura că PNRR-ul României nu va fi blocat de incompetența vechilor politicieni.

Platforma „MonitorPNRR”, lansată de Cristian Ghinea, fost ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, și Dragoș Pîslaru, europarlamentar și coraportarul Parlamentului European privind PNRR la nivel european, urmărește în mod transparent jaloanele și țintele asumate, cu termenele aferente și analiza reală a îndeplinirii obiectivelor. Vor fi publicate periodic analize elaborate despre reformele/țintele esențiale din PNRR.

De asemenea, există și un motor de căutare complex, în PNRR, pe diferite niveluri și detalii, astfel încât poți obține simplu orice fel de informații care te interesează.

PNRR este șansa României la reforme și investiții. Ne vom asigura că nu o ratăm”, se arată in postarea USR PLUS.


Alte știri:Top cele mai citite știri: